Kolmapäev on kanapäev.

MKL-5

Ja nii iga kolmapäev. Olen andnud oma sõrme.. lausa käe ja kogu kokajaki. Ehk siis alanud on minu jaoks uus ja äärmiselt põnev projekt Tallegg toodete katsetaja ja blogijana. Ja kuidas ma pidevalt sellistesse “toidujamadesse” satun.. ma ei tea. Mul on lihtsalt annet koguda uusi toidumaailmaga seotud tutvusi. Nii läks ka seekord, kui mul avanes võimalus kohtuda Talleggi turundusjuhiga. See oli äratundmisrõõm esimesest sõnast ja pilgust.. minu poolt arenevad oskused ja vägagi sobiv blogimise stiil ning nende poolt minu jaoks meelepärane ja loodetavasti jõukohane väljakutse.

Retseptid saavad olema lihtsad ja kindlasti kergesti järele tehtavad. Plaanin kirja panna nii vana head kodumaist klassikat kui leida uudseid ja põnevaid ideid piiludes itaalia, prantsuse, hiina jne köökidesse. Mõnus 🙂

Algus on tehtud.. ja nüüd ma seda uhkusega esitlengi – minu esimene kanaretsept Talleggile ja kõikidele teile katsetamiseks ning maitsmiseks. Pildimaterjali autoriks taaskord Merilin.

KANA-BARBEQUE VÕILEIB

Õigus on neil, kellele tundub, et olen midagi sarnast juba esitlenud. Suvisel Jahimieeste kokkutulekul osalesin kokandusvõistlusel, kus pakkusin žüriile põdralihaga grillvõileiba. Võtsin tollesama retsepti ja muutsin selle kodus valmistamise jaoks lihtsamaks ning käepärasemaks – ei mingit grilli soojendamist, majoneesi vispeldamist ega grillkastme keetmist.

Mida vajad? (4-le)

1 pakk kanakintse barbeque marinaadis
2 ciabatat
1 punane paprika
1 marineeritud kurk
1 väiksem punane sibul
½ pakki ruccolat
Oliiviõli
Laimi või sidruni mahla
Soola ja suhkrut
Majoneesi
Barbeque kastet

Küpseta kanakintsud ahjus vastavalt pakis olevale juhendile. Jahuta, puhasta kanaliha kontide küljest ja haki väiksemaks. Poolita ciabattad. Haki paprika, marineeritud kurk ja punane sibul hästi väikseks.

MKL-2 MKL-6 MKL-7

Valmista ruccolast salat, maitsestades seda veidikese oliiviõli, laimi või sidruni mahla, suhkru ja soolaga.

MKL-8

Kata alumised ciabatta pooled meelepärase majoneesiga (ühele poolele u 3 spl), hakitud sibula, paprika ja marineeritud kurgiga, ruccola salatiga ja hakitud kanalihaga. Kõige peale veidi barbeque kastet ja kata teise ciabatta poolega.

Tallegg 1

MKL-12

Lõika valmis võileivad pooleks ja serveeri. Ma luban, alles ei jää mitte grammikestki!

Tallegg 11

Talleggi lehel olevat retsepti näed siin.

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s