Pasta. Parem kui restoranis.

Ja nii ongi.. parem kui restoranis – värkse, kreemine ja nii maitsev. Kodune pastategu tundub keeruline ja aeganõudev ettevõtmine. Jah, aega tuleb selleks varuda terve õhtu, aga keeruline ei ole see kindlasti ja kui teha seda koos pere või sõpradega, on see väga mõnus koos aja veetmise viis.

Meie seekordne toidusõprade seltskond sai selgeks siidise ja sileda pastataigna tegemise ning koorese ja eriti kreemise lõhe-kreveti kastme valmistamise. Lisaks küpsetasime praegusesse õunaaega sobivaid ahjuõuna kooke ja õunagaletti. Tublide õpilaste ja ikka veel veidi pabistava õpetaja kätetöö püüdis pildile Merilin.

Nautige imeilusaid sügisilmasid ja kohtume taas!

pasta ja magus 29-002 pasta ja magus 29-003 MKL-11 MKL-5 MKL-4 pasta ja magus 29-004 pasta ja magus 29-001 MKL-32 MKL-35 pasta ja magus 29-006 MKL-24 pasta ja magus 29 pasta ja magus 29-005 MKL-56 MKL-65

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s