Õppimine ja õpetamine.. tegevused, mis on omavahel nii tihedalt seotud. Kuigi olen ise alles õpilane, tunnen end siiski oma uues ja äärmiselt huvitavas juhendaja rollis väga hästi. Just seetõttu, et kogu see toidumaailm on lihtsalt imeline ja ma ei saa ju oma järjest süvenevaid kokandusteadmisi ainult endale hoida, neid lihtsalt peab teistega jagama.
Seekordne muhe ja õpihimuline seltskond ootas mind Spithamis. Kuna iga uus koolitus on mulle õpetanud, et kogu tööd ei pea ise ära tegema, sain rohkem aega fotoaparaadi seltsis veeta. Nii saingi selle mõnusa õhtu piltidele jäädvustada ja teiega, mu armsad sõbrad, jagada. Vaadake, kuidas valmisid boeuf a la tartar ja grillitud nektariinid mascarpone kreemiga. Nii isuäratavalt kaunis ja oi kui väga maitsev 🙂
Olen õnnelik, et saan teha just seda, mida ma kõige rohkem armastan.
Kuskohast ma leian grillitud nektariinide retsepti? Need näevad nii isuäratavad välja! 🙂
Jaa, need tõesti maitsevad imehästi. Üritan lähiajal retsepti blogisse üles panna, retseptide kategooriasse.